Meni
Korpa

Knjiga inventara crkvene opštine

Knjiga inventara crkvene opštine
Uskoro
Knjiga inventara crkvene opštine

Knjiga inventara crkvene opštine je službena evidencija koja se koristi za praćenje imovine i resursa crkvene organizacije. Ova knjiga ima važnu ulogu u vođenju finansijskih evidencija, praćenju imovine i upravljanju sredstvima crkvene opštine.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

520,00 RSD
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra artikla: 11229
  • Težina sa ambalažom: 1,200.00 gr
  • Dimenzija: 30.00cm x 22.00cm x 2.00cm
  • SKU: ****
Pogledano: 6389
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.