Meni
Korpa

Keltsko dobrotoljublje, S Gospodom zvezda i okeana

Keltsko dobrotoljublje, S Gospodom zvezda i okeana
Keltsko dobrotoljublje, S Gospodom zvezda i okeana

Da li ste čuli za Svetog Patrikija (Patrika), krstitelja Irske, koji je proterao zmije iz ove zelene zemlje prepune tajni? Da li znate za Svetog Brendana Moreplovca, koji je imao manastir na lađi i čiji su kaluđeri stizali do nepoznatih zemalja samo da bi im doneli Blagu vest? Da li vam je neko pričao o Svetoj Brigiti, koja je duhovno rukovodila na stotine monahilja, ali i monaha?

Znate li da je, dok su se na Istoku sveti podizali na stolp, podvig keltskih podvižnika bio celonoćno stajanje u vodi mora ili reka s rukama uvis podignutim u vapijanju Hristu? Možda ste želeli da nešto saznate o ostrvu Ajoni, Svetoj Gori na kraju sveta?

Ova knjiga je živi dokaz da pravoslavna vera nije samo za nas sa Istoka, nego je, uvek i svagda, bila za sve ljude i narode koji su želeli da idu putem spasenja i večnog života.

Žitija Svetih Velsa, Škotske i Irske, keltsko Dobrotoljublje prvi put kod nas, radi ukrepljenja vere i osnaživanja nade, i da se stekne ljubav koja ne prolazi. Duhovna gozba za sve koji ištu da okuse večnost.

Strana: 545
Povez: tvrdi
Pismo: ćirilica


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

1.530,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 11394
  • Težina: 900.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 17.00cm x 5.50cm
Pogledano: 768
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...