Meni
Korpa

Biblija živi u crkvi

Biblija živi u crkvi
Biblija živi u crkvi

Biblija živi u Crkvi – preveo episkop šumadijski Sava, 96 stranica. Izdaje: „Kalenić“, Kragujevac 1997. godina

Učimo o Bogu iz Biblije

Ko je Bog? Kako učimo o Bogu, o NJegovom planu za svet, o NJegovoj volji i NJegovom zakonu?

Mi učimo o ljudima i događajima iz daleke prošlosti, jer niko od živih bića nema mogućnosti da ih se seća. Mi sada učimo da bismo znali o tim stvarima. To znanje, to sećanje se prenosilo kroz kazivanje i pisanje. Naša civilizacija nikada ne bi mogla postojati i nikada ne bi mogla napredovati da nisu ljudi svoja znanja prenosila iz jedne generacije u drugu, kazivanjem i pisanjem.

Svakako, mnogo možemo naučiti o našem Stvoritelju gledajući ono što je On stvorio. Možemo naučiti o Božjoj sili i premudrosti kao što smo naučili da gledamo kako je lepo i mudro stvoren svet u kome živimo.

Drugi način na koji možemo naučiti o Bogu je uz pomoć ljudi, kojima je sam Bog pomogao da ga upoznaju. Bog je objavio sebe na nekoliko načina – mi kažemo da je Bog otktrio sebe nekim ljudima. On je učinio sebe poznatim onima koji su Ga veoma voleli, čija su srca i um bili čisti i okrenuti ka Nјemu…

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

200,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 1350
  • Težina sa ambalažom: 350.00 gr
  • Dimenzija: 28.00cm x 20.00cm x 0.50cm
  • SKU: **
Pogledano: 1150
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.