Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Kako se pravilno pripremiti za Pričešće

Kako se pravilno pripremiti za Pričešće
Kako se pravilno pripremiti za Pričešće

… Ako ne jedete telo Sina Čovečojeg i ne pijete krvi NJegove, nemate života u sebi. (Jovan 6,53)

Ovim rečima Gospod je ukazao na apsolutnu neophodnost za sve hrišćane, da učestvuju u Svetoj Tajni Evharistije. Sama Tajna je bila ustanovljena od strane Gospoda na Tjanoj večeri.

I kad jeđahu, uze Isus hleb i blagoslovivši prelomi ga, i davaše učenicima, i reče: Uzmite, jedite: ovo je telo moje. I uze čašu zablagodarivši dade im govoreći: Pijte iz nje svi; Jer ovo je krv moja Novoga Zaveta koja se proliva za mnoge radi otpuštenja grehova.(Mat. 26: 26-28)

Kako uči Sveta Crkva, hrišćanin, koji prima Sveto Pričešće, tajanstveno se sjedinjuje sa Hristom, jer je u svakoj čestici razdrobljenog agnjeca sadržan ceo Hristos…

Povez: Mek
Strana: 68

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

120,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2020112003
  • Težina sa ambalažom: 100.00 gr
  • Dimenzije: 17.00cm x 12.00cm x 0.50cm
Pogledano: 804
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.