Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Duhovni lek za depresiju

Duhovni lek za depresiju
Duhovni lek za depresiju

O ljudskim strastima najviše su mislili i o njima pisali oni koji su ih najdublje u sebi preživljavali – bili su to hrišćanski svetitelji i oci Crkve kroz vekove, a naravno, i velili stvaraoci kroz istoriju. Mnogo kasnije, tek od 19. veka, strastima su se bavili i učeni psiholozi da bi i oni, kao i njihovi slavni prethodnici, iako proučavaju strasti na drugi način, stigli do sličnih zaključaka o prirodi strasti, njihovim uzrocima, načinima njihovog manifestovanja, kao i o čovekovoj borbi sa njima.

Za svetog Jovana Lestvičnika „stras je zlo“, sadržaj pomisli i htenja srca koja teže u duši ka štetnim željama i grešnim delima…

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

154,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 5535
  • Težina sa ambalažom: 150.00 gr
Pogledano: 4145
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.