Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Duhovni život u svetu bez Hrista / pouke današnjih grčkih duhovnika za svaki dan u godini

Duhovni život u svetu bez Hrista / pouke današnjih grčkih duhovnika za svaki dan u godini
Novo
Duhovni život u svetu bez Hrista / pouke današnjih grčkih duhovnika za svaki dan u godini

Pouke današnjih grčkih duhovnika za svaki dan u godini: iz duhovničkih pouka mitropolita limasolskog Atanasija, arhimandrita Emilijana (Vafidisa), arhimandrita Varnave (Jagua), arhimadrita Andreja (Konanaosa)…

Francuski hrišćanski mislilac Žak Elil opisuje svet u kome živimo: „Čovek je sazdan da radi mišićima, i tako obavlja svoje dnevne dužnosti, ali pogledajmo ga sada – kao zunzara zalepljena na traku za lovljenje muva, on po osam sati sedi za stolom i ne miče se. Petnaest minuta gimnastike ne može da zameni osam sati odsutnosti. Ljudsko biće je sazdano da bi udisalo zdrav, prirodan vazduh, ali sada udiše magluštinu koja se sastoji od izduvnih gasova. Stvoren je da živi živom okruženju, ali stanuje u svetu kamena, cementa, asfalta, stakla, gvožđa i čelika koji podseća na predele meseca. Drveće vene između sterilnih i slepih fasada.” Takvom čoveku su nasušno potrebni duhovni ekolozi koji mu pomažu da ne ugine od duhovnog zagađenja. Ovaj rečnik pouka savremenih grčkih staraca je upravo udžbenik duhovne ekologije – svakoga dana po jedan protivotrov, svakog dana po jedno lekarstvo, svakoga dana svedočenje da imamo s Kim i gde – sa Bogom i u Carstvo Njegove ljubavi.

Beoj strana 370.

Tvrdi povez.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

590,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 12084
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzije: 17.50cm x 12.50cm x 3.20cm
  • SKU: ***
Pogledano: 119
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.