Meni
Korpa

Hristos je tvoja sloboda - Vladimir Dimitrijević

Hristos je tvoja sloboda - Vladimir Dimitrijević
Hristos je tvoja sloboda - Vladimir Dimitrijević

Najzad jedan ozbiljan pravoslavni pogled na bolesti zavisnosti, koje, kao kuga, pustoše čovečanstvo od druge polovine 20. veka do danas.

Novi pristup lečenju bolesti zavisnosti zasniva se na pravovremenom otkrivanju i efikasnom oslobađanju od uzroka onoga što bolesti zavisnosti jesu.

Pored teorijskih uvida, knjiga sadrži i niz veoma praktičnih saveta kako se boriti protiv otrova duvana, alkohola, droge, kockanja, video-igrica, virtuelne stvarnosti medija koje ljude pretvaraju u hodajuće mrtvace. Tu su i ispovesti onih koji su se, Hristom, Slobodom čoveka i sveta, iscelili. Ova knjiga može biti korisna svima koji žele da pomognu sebi i drugima u borbi za život slobodan od okova zavisnosti!

Strana 565


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.530,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11416
  • Težina sa ambalažom: 700.00 gr
  • Dimenzija: 0.21cm x 15.00cm x 4.00cm
  • SKU: #
Pogledano: 2455
Tagovi: zavisnost , bolest
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.