Meni
Korpa

Moja Prva Biblija (15,5x13) cm

Moja Prva Biblija (15,5x13) cm
Moja Prva Biblija (15,5x13) cm
Moja Prva Biblija (15,5x13) cm
Uskoro
Moja Prva Biblija (15,5x13) cm
Moja Prva Biblija (15,5x13) cm
Moja Prva Biblija (15,5x13) cm
Moja Prva Biblija (15,5x13) cm

"Moja prva biblija" je popularna dečija biblija koja je prilagođena najmlađima. Ova knjiga dolazi u tvrdom povezu sa zaobljenim ivicama kako bi se smanjio rizik od oštećenja i povreda dece. Takođe, često ima i ručku, koja deci olakšava nošenje knjige.

Ova biblija sadrži popularne biblijske priče, koje su ispričane na jednostavan i pristupačan način, kako bi deca mogla da ih razumeju. Priče su ilustrovane, što pomaže u vizualnom prikazu priče i čini je zanimljivijom za decu.

"Moja prva biblija" sadrži priče o stvaranju sveta, Adamu i Evi, Noi i Velikom potopu, Mojsiju, Davidu i Golijatu, Rođenju Isusa i Uskrsu.

Ova dečija biblija je idealna za roditelje koji žele da svoju decu uvedu u svet Biblije i biblijskih priča. Takođe, može biti dobar poklon za krštenje ili rođenje deteta.

Kao što i sam naziv knjige kaže, "Moja prva biblija" predstavlja prvi korak u upoznavanju dece sa biblijskim pričama i temama. Ova knjiga je ne samo poučna, već i zabavna, te može pomoći u razvijanju ljubavi prema čitanju i interesovanja za verske teme kod dece.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.000,00 RSD
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra artikla: 13156
  • Težina sa ambalažom: 550.00 gr
  • Dimenzija: 15.50cm x 13.00cm x 3.00cm
  • SKU: **
Pogledano: 157
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.