Meni
Korpa

Da dvoje jedno budu - Zbornik o bračnom životu

Da dvoje jedno budu - Zbornik o bračnom životu
Uskoro
Da dvoje jedno budu - Zbornik o bračnom životu

Pravoslavni brak i porodica u savremenom svetu. Knjiga je orijentisana na najširi krug čitalaca, pokazuje svu širinu pravoslavnog predanja o braku i porodici.

Čitalac će u ovoj knjizi naći odgovore na pitanja: Šta je zaljubljenost, a šta ljubav? Kako izabrati bračnog druga? Da li je moguće izbeći zamke porodičnih svađa? Kako se ponašati u doba bračnih kriza? Šta znači mir u srcu i koliko je neophodan za mir u domu? Koliko je bitna porodična molitva? Kako se naučiti slušanju Drugog? Čime ispunjavati dan u domu? Kako voditi kućni budžet? Šta je bračno trpljenje? Kako izbeći zamke bluda i očuvati celomudrenost bračne postelje? Kako supružnici jedno drugom pomažu u duhovnoj izgradnji? Šta kaže pravoslavno bogoslovlje o polovima i bračnoj zajednici?

Broj strana: 656

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

1.376,00 RSD
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra artikla: 10699
  • Težina sa ambalažom: 700.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 4.00cm x 15.00cm
Pogledano: 3384
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...