Meni
Korpa

Brojanica crna velika

Brojanica crna velika
Brojanica crna velika
Pravoslavna brojanica je poseban tip molitvenog ili duhovnog niza koji se koristi u pravoslavnoj veri za vođenje molitve i ponavljanje molitvenih formulacija. Brojanica se sastoji od niza perli, kuglica ili čvorova koji predstavljaju molitve i često se koristi za ponavljanje Očenaša (Molitve Gospodnje) ili drugih molitvi.

Brojanice se često nose oko ruke, ručnog zgloba ili se nose u džepu kao deo svakodnevne duhovne prakse. One predstavljaju simbol vere, molitve i povezanosti sa Bogom.

Važno je napomenuti da brojanica ima duhovni značaj i treba je koristiti s poštovanjem. U pravoslavnoj tradiciji, brojanica je sredstvo za usmeravanje uma na molitvu i duhovni rast.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

500,00 RSD
  • Stanje: 7
  • Šifra artikla: 416-01-05
  • Težina sa ambalažom: 50.00 gr
  • Dimenzija: 6.00cm x 1.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2077
Tagovi: Brojanica
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.