Meni
Korpa

Brojanica "Bogorodičine suze"

Brojanica "Bogorodičine suze"
Brojanica "Bogorodičine suze"

Bogorodičina suza je naziv za vrstu brojanice koja se izrađuje od biljke naziva “Bogorodičina suza”.

Brojanica se može koristiti za različite svrhe, uključujući molitvu, meditaciju ili kao amajliju za sreću. Brojanica se obično nosi oko zgloba ruke kao nakit, ali se može držati u džepu ili torbi.

Brojanica se također može nazvati "malom molitvom" zbog toga što se može koristiti za molitvu u bilo kojem trenutku ili mestu, bez potrebe za knjigom ili drugim materijalima.

Veruje se da Bogorodičina suza može pružiti utehu i ohrabrenje onima koji se oslanjaju na nju u teškim trenucima.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

200,00 RSD
  • Stanje: 9
  • Šifra artikla: 4395
  • Težina sa ambalažom: 20.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 5900
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.