Meni
Korpa

Brojanica sa 33 Kuglice, Ukrasnom Kićankom i Krstićem

Brojanica sa 33 Kuglice, Ukrasnom Kićankom i Krstićem
Brojanica sa 33 Kuglice, Ukrasnom Kićankom i Krstićem

Ova posebna brojanica je mnogo više od običnog religijskog predmeta; ona je simbol vere, predanosti i duhovnog putovanja. Pažljivo izrađena sa 33 kuglice, svaka od njih predstavlja molitvu, refleksiju i povezanost s Božijom rečju.

Uz kuglice, brojanica je dodatno obogaćena prelepom ukrasnom kićankom koja dodaje estetsku vrednost i naglašava tradicionalni izgled ovog dragocenog predmeta. Na kraju brojanice visi delikatno izrađen krstić, simbol hrišćanstva i božanske žrtve.

Bilo da je koristite za molitvu, meditaciju ili kao sredstvo pomoći u svakodnevnom životu, ova brojanica je savršen pratilac na vašem duhovnom putu. Njen dizajn i izrada služe kao stalni podsetnik na vašu veru i posvećenost duhovnom rastu.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

600,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 6269-06
  • Težina sa ambalažom: 50.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 0.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 868
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.