Meni
Korpa

Biblijska ljestvica

Biblijska ljestvica
Biblijska ljestvica

Pred Vama se nalazi skroman uvod u izobilno bogate riznice Crkve, i to toliko bogate „da ni u sami svijet ne bi stale napisane knjige” (Jn 21, 25), niti bi se u sav svijet mogla smjestiti izobilna blagodat Božja, koju je Bog namijenio onima koji Ga ljube (up. 1. Kor 2, 9).

Pošto je Crkva i čuvar tog od Boga povjerenog blaga, ona ima odgovornost da sa tim blagom i njegovim značenjem i značajem upozna sve ljude kako bi proslavili ime Božje, „jer svaki koji prizove Ime Gospodnje biće spasen. Kako će, dakle, prizvati Onoga u koga ne povjerovaše? Kako li će povjerovati u Onoga za koga ne čuše? A kako će čuti bez propovjednika?” (Jl 2, 32; Dap 2,21; Rim 10, 13— 14). Imajući u vidu potrebu da sami učimo i svoju dušu obogaćujemo svetinjom Božjom i dahom Svetoga Duha, koji osvećuje svakoga ko pristupa Bogu, ili, kako kaže apostol: „Ispunjavajte se Duhom, govoreći među sobom u psalmima i himnama i pjesmama duhovnim, pjevajući i pojući Gospodu u srcu svome” (Ef 5,18—19), pristupamo izvoru iz kog se Bog neprestano obraća riječima vječnoga života, izvoru ponekad zapostavljenom zbog našeg nemara, ali izvoru neporočnom i čistom, koji je bez sumnje apsolutni autoritet i najznačajniji oslonac u bogoslovlju i primjeni tog bogoslovlja u životu. Taj izvor je riječ Božja — Sveto pismo.

Povez: Tvrd
Strana: 145

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

900,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 12389
  • Težina sa ambalažom: 650.00 gr
  • Dimenzija: 24.00cm x 17.00cm x 1.00cm
Pogledano: 74
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...