Meni
Korpa

Bežite od bluda: kako sačuvati čistotu duše i tela

Bežite od bluda: kako sačuvati čistotu duše i tela
Bežite od bluda: kako sačuvati čistotu duše i tela

Danas blud više nije usredsređen na telo – on se prostire po čitavom ljudskom svetu, od medija i reklama pa sve do naopakih načina mišljenja.

Ova knjiga pitanju borbe protiv strasti bluda pristupa multiperspektivno – od fiziologije mozga i hormonskih osnova pornografske zavisnosti do mističnih dubina ljudske telesnosti.

Kakve su društvene i duhovne posledice zaboravljanja da su naša tela hramovi Duha Svetoga?

Šta je prevrat u oblasti polnosti od koga se ruše porodični i lični svetovi?

Ima li leka za obolele?

Kako voleti, a ne izdati sebe?

Odgovor na pitanje pesnika Osipa Mandeljštama, koje je pitanje svakog od nas: „Dato mi je telo, šta da činim sa njim?“

Povez: Tvrdi
Strana 510

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.730,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 11384
  • Težina sa ambalažom: 773.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 16.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 5103
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.