Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Akcioni plan za COVID-19

U prodajnom centru Eparhije šumadijske  kontinuirano pratimo situaciju oko pandemije koronavirusa (COVID-19). Naš tim radi non-stop kako bi osigurao kontinuirano zdravlje i bezbednost naših zaposlenih, kao i kontinuitet našeg poslovanja i stalnu podršku vas, naših kupaca.

Dok se nalazimo u vremenu jedinstvene neizvesnosti, shvatamo da je ključno usredsrediti se na ono što je važno. Za Prodajni centar Eparhije šumadijske, to su naši zaposleni i Vi naši kupci.

Kako veliki deo sveta ograničava fizičku interakciju, jaka virtuelna komunikacija važnija je nego ikad. Svesni smo da smo okosnica i nosioci velikog dela internet trgovine verskih predmeta u Srbiji i svetu, i to je odgovornost koju ne preuzimamo olako.

Veliki broj naših dobavljača kasni sa svojim isporukama ili zbog nemogućnosti organizovanja proizvodnje izazvanih pandemijom ili zbog nemogućnosti kurirskih službi da na vreme distribuira poslate pakete.

Zbog svega toga kašnjenja su pri isporuci moguća i rokovi dostave su drugačiji nego uobičajni.

Šta radimo kao odgovor na COVID-19

Prodajni centar Eparhije šumadijske je doneo brojne mere kako bi osigurao da možemo pružiti besprekornu neprekidnu podršku u ovo vreme neizvesnosti:

  • Shodno našem planu  trudimo se da održavamo obećane nivoe usluga.
  • Uveli smo globalnu politiku rada od kuće za sve službe osim službe nabavke i distribucije.
  • Zaustavili smo sva poslovna putovanja, kako domaća tako i međunarodna.
  • Ohrabrujemo članove našeg tima da eliminišu sva nebitna putovanja i postupamo oprezno kako bismo smanjili širenje ovog virusa.
  • Nastavićemo da pratimo globalni uticaj COVID-19 i pridržavaćemo se preporuka kriznog štaba.

Nećemo odustati od pružanja najboljih usluga za naše klijente, a obavezali smo se da ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da korisnici ne dožive promenu nivoa usluga ili vremena odziva kao posledica ovog virusa.


Prodajni centar Eparhije šumadijske
Internet prodaja


Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.